POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Va multumim pentru intersul acordat serviciilor prestate de noi si va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele :

Site-ul drraducampeanu.ro colecteaza date cu caracter personal pe care le prelucreaza in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016- GDPR.

PRINCIPII
Va informam ca nu colectam nici un fel de date sau informatii personale in momentul vizitarii site-ului nostru cu exceptia situatiilor in care dumneavoastra ne furnizati aceste informatii sau in cazurile prevazute in continuare de politica noastra de confidentialitate
In conformitate cu regulamentul GDPR datele personale vor fi procesate in mod legal , corect si transparent pentru oricare persoana care este vizata de activitatile noastre de prestari sevicii si de marketing
Colectarea datelor personale va fi adecvata si limitata la informatiile necesare scopului propus
Datele personale nu vor fi oferite persoanelor terte decat in situatia in care acest lucru este necesar pentru prestarea anumitor servicii/ manopere conform acordurilor semnate de beneficiar
Toate datele personale vor fi pastrate in conditii de securitate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu dumneavoastra precum si ulterior pentru o perioada care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie

CE DATE PERSONALE COLECTAM ?

1 Informatii puse la dispozitie de dumneavostra
I In momentul cand va inregistrati si completati formularul de pe site-ul nostru pentru a putea beneficia de serviciile noastre noi putem colecta urmatoarele informatii: numele si prenumele dvs, adresa de e-mail, telefon , localitate sau alte informatii pe care dumneavoastra ni le oferiti .

2 Informatii colectate automat despre dumneavoastra
Site-ul drraducampeanu.ro prelucreaza date despre comportamentul Vizitatorului privind utilizarea site-ului, istoricul cautarilor, articole citite , pagini vizitate Acestea sunt informatii statistice despre actiunile si modelele de navigare ale vizitatorilor site-ului , nu poate identifica nici un individ dar pot prin informatiile colectate sa contribuie la imbunatatirea site-ului pe baza de cookies
Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art 6, alin 1, litera a), b), c), f) GDPR

MASURI DE SECURITATE A DATELOR PROCESATE
Toate informatiile pe care le colectam sunt stocate pe servere securizate in Romania De asemenea am instituit conform legii un set de masuri organizatorice- diverse proceduri , precum si masuri de securitate informatica pentru a asigura confidentialitatea si siguranta datelor cu caracter personal
De asemenea site-ul drraducampeanu.ro nu comercializeaza datele cu caracter personal pe care le-a colectat ci le foloseste exact pentru scopul declarat si nu transmite aceste date decat celor care conform legi au dreptul sa le cunosca
Precizam ca site-ul drraducampeanu.ro poate contine link-uri catre alte site-uri a caror politica de confidentialitate si prelucarare a datelor cu caracter personal poate fi diferita de a noastra, lucru de care noi nu suntem raspunzatori
De aceia este foarte important sa cititi politica de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati
Orice Vizitator al oricarui site trebuie de asemenea sa stie ca transmiterea de date prin Internet sau prin Retele de Socializare nu este niciodata absolut sigura cu toate masurile de securitate pe care noi le-am luat pentru a va proteja de amestecul unor terti

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA ?
Utilizatorul are urmatoarele drepturi :
1 Dreptul de a avea acces la datele cu caracter personal
2 Dreptul la rectificarea sau completare acestora
3 Dreptul la stergerea datelor
4 Dreptul la restrictionarea prelucrarii
5 Dreptul la portabilitatea datelor
6 Dreptul de a se opune prelucrarii datelor
7 Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
8 Dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment . Acest lucru nu va putea afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efctuata pe baza consimtamantului dat inainte de retragerea acestuia
Exercitarea acestor drepturi nu poate avea loc decat tinand cont de respectarea drepturilor si obligatiilor Operatorului conform legii

Pentru orice informatii pe care le solicitati in ceea ce priveste datele cu caracter personal ne puteti contacta la adresa Deva , b-dul 22 Decembrie Bloc D2 parter sau la adresa email campeanu.radu@gmail .com.
Informatiile furnizate de noi vor fi gratuite . In situatia in care cererile formulate de dumneavoastra vor fi nefondate sau excesive sau vor avea caracter repetitiv nejustificat noi vom percepe o taxa avand in vedere costurile administrative suplimentare care ar putea apare sau putem refuza sa dam curs cererii

MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Site-ul drraducampeanu.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand actuala politica de confidentialitate in concordanata cu noile cerinte legislative.